გაეროს იუბილე და SDG-ების სივრცის გახსნა!

პარასკევი, 27 ოქტომბერი, 2023

გაერთიანებული ერების ორგანიზაციის დაარსებიდან 78  წელი შესრულდა.

იუბილესთან დაკავშირებით გაერომ, ქართულ-ამერიკულ უნივერსიტეტთან და კანტის აკადემიასთან პარტნიორობით, გაეროს იუბილე აღნიშნა.

ღონისძიების ფარგლებში, GAU-ში გაეროს მდგრადი განვითარების 17 მიზანზე პანელური დისკუსია გაიმართა, რომლებზეც გაეროს ყველა წევრი ქვეყანა შეთანხმდა უკეთესი და უფრო მდგრადი მომავლის მისაღწევად.

SDG Decisions - გადაწყვეტილებები, რომლებიც მისაღებია სხვადასხვა სექტორის ჩართულობით, იმისათვის რომ სამყარო გახდეს უკეთესი. ეს იყო გზავნილი, რომლის გარშემოც უმაღლესი საგანმანათლებლო დაწესებულებისა და განათლების სექტორში მომუშავე სპიკერები გაერთიანდნენ.

ღონისძიების ბოლოს GAU-ში გაეროს მდგრადი განვითარების (SDG) სივრცე გაიხსნა, რომელიც სტუდენტებში მოახდებს SDG-ების პოპულარიზაციასა და არაერთ მიზნობრივ აქტივობას.

UN Georgia

კანტის აკადემია • Kant's Academy