სიახლეები და ღონისძიებები

The conference: Pragmatic Explorations of Future Linguistics

ორშაბათი, 13 დეკემბერი, 2021

აჩვენე კალენდარზე

Georgian American University, Language and Cognitive Sciences Research Institute will hold 6th Scientific Conference: Pragmatic Explorations of Future Linguistics.

Linguistics of the future promises to be both pragmatically and digitally enriched with cutting edge topics and research.

The 6th Scientific Conference will cover a wide variety of topics that relate language to manifold activities of human behaviour, cognition and interactions with other members of society. Therefore, it will present research findings in critical discourse analysis, multi-modal discourse analysis, corpus mediated discourse analysis, pragmatic analysis of linguistic units and structures , and will explore the future of digitized humanities.

Date: 20 December, 12:00

Conference program

Meeting link:  https://bit.ly/3EBjrHr
Meeting ID: 844 5640 8597