სიახლეები და ღონისძიებები

ერაზმუს პლიუსის პროექტის „ომბუდსმენის თანამდებობის მეშვეობით სტუდენტთა უფლებების დაცვა (AESOP)“ ფარგლებში შემაჯამებელი კონფერენცია გაიმართა

სამშაბათი, 16 ივლისი, 2019

აჩვენე კალენდარზე

On July 15-16, 2019, at the Akaki Tsereteli State University within the framework of the ERASMUS+ Institutional Development Project “Advocacy Establishment for Students through Ombudsman Position (AESOP)”, a final conference was held. The Conference was attended by representatives of the Georgian American University, including the GAU Ombudsman.

The project was implemented in three Eastern Partnership countries - Georgia, Ukraine and Azerbaijan. The European partner universities and ombudsman offices engaged in the project are Poland, Italy, Great Britain, Finland, Portugal and Austria.

In the framework of the project, with the help of European partners sharing their experience, Ombudsman Offices were created in universities of Georgia, Ukraine and Azerbaijan, providing support to the students, academic and administrative staff.

სისტემაში შესვლა

რეგისტრაცია

გმადლობთ ! თქვენი წერილი წარმატებით გაიგზავნა