სამშაბათი, 20 ივნისი, 2023

სამართლის, სოციალური მეცნიერებებისა და დიპლომატიის სკოლას, კიდევ ერთი მნიშვნელოვანი პარტნიორი Central European University-ის პროფესორი და სამართლის დეპარტამენტის ხელმძღვანელი, ტიბორ ტაიტი ესტუმრა! (15.06.23)

შეხვედრის ფარგლებში, პროფესორმა ჩაატარა ლექცია, თემაზე: „შედარებითი მოთხოვნის უზრუნველყოფის სამართლის შერჩეული ასპექტები - რეფორმის პროცესი საქართველოში“, სადაც განხილულ იქნა აშშ-ს მოთხოვნის უზრუნველყოფის სამართლის სისტემა, საქართველოს, ცენტრალური და აღმოსავლეთ ევროპის გამოცდილება, რეფორმების გატარების მაგალითზე.

საჯარო ლექციას უძღვებოდა მოდერატორი - გვანცა ელგენდაშვილი (GAU-ს მოწვეული ლექტორი და Central European University-ის სამართლის დოქტორანტი).