სიახლეები და ღონისძიებები

სამშაბათი, 21 დეკემბერი, 2021

აჩვენე კალენდარზე

Georgian American University, Language and Cognitive Sciences Research Institute held the 6th International Scientific Conference: Pragmatic Explorations of Future Linguistics on December 20th, 2021

Linguistics of the future promises to be both pragmatically and digitally enriched with cutting edge topics and research. The 6th International Scientific Conference covered a wide variety of topics that relate language to manifold activities of human behaviour, cognition and interactions with other members of society. It presented research findings in critical discourse analysis, multi-modal discourse analysis, corpus mediated discourse analysis, pragmatic analysis of linguistic units and structures , and explored the future of digitized humanities.

Conference Program

სისტემაში შესვლა

რეგისტრაცია

გმადლობთ ! თქვენი წერილი წარმატებით გაიგზავნა