მედიცინის სკოლის ტრენინგ ცენტრი

სამშაბათი, 16 ივლისი, 2024

ამერიკის გულის ასოციაციის (AHA) საერთაშორისო ტრენინგ ცენტრი საქართველოში გთავაზობთ AHA-ს ოფიციალურ კურსს "სიცოცხლის გადარჩენის ბაზისური ალგორითმი - BLS".

ოთხშაბათი, 19 ივნისი, 2024

ვრცლად

მედიცინის სკოლის ტრენინგ ცენტრი მორაგბეთა ფესტივალზე!

სამშაბათი, 04 ივნისი, 2024

ბავშვთა დაცვის საერთაშორისო დღესთან დაკავშირებით, ქართულ-ამერიკული უნივერსიტეტის კლინიკური უნარ-ჩვევების ცენტრისა და  საქართველოს რაგბის კავშირის ორგანიზებით 6 დან 16-წლამდე მორაგბეთა ფესტივალი გაიმართა, რომელშიც მონაწილეობას 150 მოზარდი იღებდა.

ორშაბათი, 27 მაისი, 2024

სამშაბათი, 30 აპრილი, 2024

ვრცლად

დახვეწილი კარდიოვასკულარული დახმარების ალგორითმის პროვაიდერის კურსი!

პარასკევი, 19 აპრილი, 2024

GAU-ს მედიცინის სკოლის ტრენინგ ცენტრი, რომელიც ამერიკის გულის ასოციაციის (AHA) საერთაშორისო ტრენინგ ცენტრია საქართველოში აცხადებს მიღებას დახვეწილი კარდიოვასკულარული დახმარების ალგორითმის პროვაიდერის კურსზე - Advanced Cardiac Life Support - ACLS.

ხუთშაბათი, 18 აპრილი, 2024

ვრცლად

"Pre-Hospital Trauma Life Support - PHTLS" course!

პარასკევი, 05 აპრილი, 2024

Georgian American University Medical School Training Center is the authorized training center of NAEMT.

ორშაბათი, 04 მარტი, 2024

ვრცლად

დახვეწილი კარდიოვასკულარული დახმარების ალგორითმის პროვაიდერის კურსი!

კვირა, 03 მარტი, 2024